Galerie: Rozhovor s Cukrářkou roku: Bylo tam takové vedro, že mi čokoláda tála pod rukama. Cukrařinu dělám od malička, je to splněný sen, říká Karolína Hávová
Pavel Berky je už nedílnou součástí naší redakce. Každý měsíc totiž testuje jeden z receptů Apetitu a točí o něm video. Proto nesměl chybět ani na Apetit pikniku, kde na pódiu připravoval wagyu steak. Ještě před tím jsme se ho zeptali na...
Ondřej Suchý miluje neapolskou pizzu a se svým kolegou ji jezdí připravovat na festivaly. Letos zavítali i na Apetit piknik. U jejich pop-up pizzerie Picoška se stála fronta od rána. Úspěšného kulináře jsme se zeptali na pár otázek.
...
Není pochyb, že hořčík patří mezi minerály, které naše tělo potřebuje každý den. Jeho místo nemůže nahradit žádný jiný prvek. Bez náležité hladiny hořčíku jsme unavení, trápí nás svalové křeče i bolesti hlavy. Ale to není všechno…
...
České minerální vody jsou světovým unikátem. „V Česku je velmi bohatá paleta pramenů a bez nadsázky mohu říct, že se na našem území nachází snad všechny existující typy minerálních vod, což je s ohledem na velikost území skutečný unikát,“...